Nyheter

Påminnelse inför QSECs besök torsdag och fredag

Skruva senast imorgon upp elementreglaget / termostaten på max.

Ställ låset i serviceläge om ni inte är hemma under torsdag och fredag (vrid nyckeln motsols till läge "tio minuter i").

Styrelsen

Grovsopor i soprummet

Diverse grovsopor har dumpats i kärl för återvinning av plastförpackningar. Det rör sig om bla gummistövlar, plastväska, 2 plastmattor, lister och galge. Alltsammans finns nu för upphämtning av ägaren i entren Smedjegatan 3.

Ställ grovsopor i förrådet och invänta vårstädningen med containern vid 4A alternativt gör en resa till åtevinningscentralen.

Styrelsen

Gott Nytt År 2022 !!

Vi tackar medlemmarna för det gångna året och tillönskar alla ett Gott Nytt År 2022 !!

Om ni finner det lite svalt innomhus så hav förtröstan - den 20 och 21 januari är QSEC på sajten igen för det sista steget i uppgraderingen av värmesystemet. Mer info om detta kommer i postfacket inom kort.

Styrelsen

Laddning av bil tillgänglig från 22-01-03

Laddstolparna är på plats och allt är inkopplat. Första vardagen på det nya året kör vi igång, måndag 3/1. Här kan du läsa om hur du skaffar abonnemang/avtal, priser, regler, bruksanvisningar mm.

 

Uppdatering runt laddstolpsinstallationen

Det planerade elavbrottet är nu klart och samtliga 5 hissar är nu igång igen. Dock har vi noterat att 3 rökluckor öppnats under elavbrottet och fastighetsskötare är på väg för att stänga dessa igen.

Tyvärr har det hårda vädret gjort att marken var för frusen i morse för att göra markarbetena. Dessa kan förhoppningsvis göras måndag-tisdag i nästa vecka (13-14/12). Det är fritt fram att parkera framför Packhusplatsen 4 enligt gällande regler, dock kommer platserna återigen att stängas av på söndag kväll till tisdag eftermiddag.

Message in English for our English speaking members:

The power cut is over and elevators restored to operation again. Three smoke hatches has opened during the powercut and our maintenance company is on their way to close them.

The frost made it impossible to do the digging outside of Packhusplatsen 4. A new attempt will be made Monday-Tuesday next week. Parking is permitted again but will be blocked Sunday evening - Tuesday afternoon.